Back to All Events

Mokja Fermentatie cursus

  • De verloren Kost 53 Coupure Links Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Ae-Jin van mokja.be gaat ons een introductie tot de Koreaanse keuken en eetcultuur geven vergezeld van een tasting van Koreaanse smaakmakers en kimchi's. Hierbij maken we ook samen kimchi en aantal bereidingen die worden aangeboden als maaltijd. Dit alles tijdens een workshop van 4-tal uurtjes. Als souvenir krijgt elke deelnemer een gesigneerd kookboek KIMCHI van Ae Jin om de lessen thuis in praktijk te brengen. Een impressie hiervan vind je op https://www.sonmat.be/pictures/project-two-64s3p.

Inschrijven via info@verlorenkost.be

Inkom leden: Gratis

Inkom niet-leden: 120€, via onderstaand formulier, ter plaatse cash of met payconiq te regelen.

Previous
Previous
May 6

Michiel D’Haeze en Bruno Deneckere

Next
Next
May 25

Italiaanse wijnen door Licata